Gratis offerte

Geen voorrijkosten

24/7 spoedservice

Ontstoppen Helmond Logo

Afvoer 

Afvoer verstopt Helmond

Wij verhelpen jouw afvoer verstopping

HELMOND

Afvoer verstopt Helmond?

Afvoer verstopt Helmond? Als je afvoer verstopt zit kan het lastig zijn om de juiste oplossing te vinden. Er zijn veel manieren om je afvoer te ontstoppen. Wij helpen je een handje door een aantal manieren op deze pagina te plaatsen. Zo kun jij zelf proberen je afvoer te ontstoppen.

Alles geprobeerd, maar nog steeds je Afvoer verstopt? Dan komen wij graag helpen. Bel 0492 201 736 om jouw situatie te bespreken.

24/7 bereikbaar

Je kan ons 24 uur per dag, 7 dagen per week bereiken voor hulp.

Ervaren & gecertificeerde loodgieters

Onze loodgieters zijn zeer ervaren en gecertificeerd.

Geen voorrijkosten

Lokale loodgieters, geen voorrijkosten.

Komt goed garantie

Ben je niet tevreden? Dan zoeken we samen naar een oplossing.

Ontstoppen

Ontstoppingsdienst Helmond

Zoek jij een ontstoppingsbedrijf in Helmond? Dan heb je de juiste site gevonden. Wij werken namelijk in Helmond en een ruime omgeving daar omheen. 

Onze ontstoppingsdienst staat vaak dezelfde dag nog voor je klaar. Wij verhelpen iedere verstopping met behulp van onze professionele apparatuur. Ook voorzien wij jou van een passend advies om je leiding in top conditie te houden.

Bel vandaag nog Ontstoppen Helmond via 0492 201 736. Wij schieten te hulp wanneer jij ons nodig hebt.

Ontstoppen Helmond Logo
Loodgieter ontstoppen Helmond afvoer

Spoed

Bij spoed 24/7 bereikbaar!

Onze service is 24/7 bereikbaar. Wij weten namelijk dat verstoppingen op de meest ongelegen moment voor kunnen komen. Wij helpen je dus wanneer jij ons het meest nodig hebt.

Bel ons wanneer het jou uit komt via 0492 201 736. Wij helpen je van je verstopping af!

Afvoerfilters

Afvoerfilters controleren

Het kan bij elektrische apparaten voorkomen dat het filter verstopt raakt. Bij een vaatwasser kunnen er bijvoorbeeld veel etensresten achterblijven in het filter. Uiteindelijk leid dit tot een verstopping van je vaatwasser.

Dit is gelukkig eenvoudig op te lossen. Dit filter kun je makkelijk los halen en schoon maken met een sopje. Laat het filter goed drogen voordat je hem terugplaatst. Waarschijnlijk loopt de afvoer weer normaal door.

 

Ontstoppen afvoer Helmond
Afvoer verstopt Helmond

Sifon

Sifon legen

Je afvoer is waarschijnlijk voorzien van een sifon. Deze houdt namelijk vieze geuren buiten. Een sifon is echter ook een plek waar makkelijk afval achter blijft. Gelukkig is dit eenvoudig schoon te maken. 

Je kunt het sifon eenvoudig losschroeven, maak hierbij gebruik van een bak of emmer waar je het overtollige water in op kan vangen. Maak het sifon goed schoon en plaats hem weer terug. Je afvoer zou nu weer goed door moeten lopen. Is dit niet het geval? Ligt het probleem waarschijnlijk ergens anders. Wij komen dan ook graag langs om dit voor je op te lossen.

Ontstoppingsdienst Helmond staat voor je klaar!

Soda+azijn

Afvoer ontstoppen met zuiveringszout en azijn

Wij hebben ervaren dat zuiveringszout, al helemaal in combinatie met azijn, een krachtige natuurlijke ontstopper is. Het ontvet je leiding, vuil heeft dus minder kans om te blijven hangen in je leidingwerk.

Het beste is om deze combinatie een aantal uren goed te laten inwerken. Als je verstopping na een nachtje slapen nog niet weg is, heb je een andere oplossing nodig.

 

Ontstoppen Helmond Leiding
Riool ontstoppen Helmond graven

Plopper

Ontstoppen met een plopper

Als soda niet werkt heb je in ieder geval wel je leiding goed ontvet. Dit is gunstig wanneer je gaat werken met een plopper. 

Een plopper haalt het vuil of het voorwerp namelijk weer naar boven. Als de leiding ontvet is gaat dit een stuk makkelijker. 

Hulp of advies nodig? Bel dan met Ontstoppen Helmond. Wij staan 24/7 voor je klaar. Het nummer van Ontstoppingsdienst Helmond is 0492 201 736.

Ontstoppingsveer

Afvoer ontstoppen met een ontstoppingsveer

wanneer het vuil niet naar boven komt met een plopper kun je er ook voor kiezen om met een ontstoppingsveer de vuilprop door de leiding te drukken of om hem los te kloppen

De ontstoppingsveer kan ver in de leiding komen. Het is dus goed mogelijk dat je de verstopping door kunt drukken of kunt afbreken waardoor het weer weg kan spoelen.

Geeft de ontstoppingsveer niet het gewenste resultaat? Dan helpen wij je graag met onze krachtige apparatuur. Bel vrijblijvend met 0492 201 736.

Graven riool Helmond
loodgieter-aan-het-werk-in-badkamer

OORZAKEN

Waardoor raakt het riool verstopt?

Er zijn veel aanleidingen voor een verstopping. Je leiding kan bijvoorbeeld gescheurd zijn, hier blijft het vuil vaak in hangen en zal uiteindelijk de leiding blokkeren.

Een riool kan ook verzakken. Dit kan ook komen door een aardverschuiving. Een aardverschuiving duwt de leiding van zijn plek, dit is lastig op te lossen.

Andere natuur elementen kunnen de leiding goed beschadigen. Boom wortels kunnen de leiding bijvoorbeeld binnen dringen of de leiding beschadigen.

Een riool kan ook simpelweg slecht aan zijn gelegd, dit zorgt voor vervelende en hardnekkige verstoppingen. Wij lossen dit graag voor je op.

Heb jij een hardnekkige verstopping waar jezelf niet uit komt? Bel dan 0492 201 736.

Voorkomen

Het voorkomen van afvoer verstoppingen

Je kunt een ophoping van afval eenvoudig voorkomen door op te letten wat je door je leiding spoelt. Etensresten, vet en chemicaliën zijn namelijk niet handig om door te spoelen.

Wij kunnen ook beginnende verstoppingen voor je signaleren en een verstopping voorkomen. Zo zijn we minder tijd kwijt aan het voorkomen dan aan het genezen van een verstopping.

Plan nu een afspraak dan komen wij de leidingen inspecteren met onze meet apparatuur, bel 0492 201 736.

Loodgieter Helmond Ontstoppen
WC ontstoppen Helmond

TARIEF

Kosten afvoer ontstoppen

Via de telefoon kunnen wij natuurlijk niet zien wat er aan de hand is. Daarom werken wij met een uur tarief. We hebben namelijk met veel verschillende factoren te maken waar onze prijs op gebaseerd wordt.

Wij zorgen in ieder geval voor een snelle en effectieve ontstopping. Je ontvangt ook geen belachelijk hoge facturen achteraf. Vooraf weet jij namelijk waar je aan toe bent.

Ook voor een betaalbare professional bel je met 0492 201 736.

Starttarief

98

  • eerste halfuur
  • inclusief arbeid
  • inclusief btw
  • exclusief machinekosten

Na starttarief

30

  • per kwartier
  • inclusief arbeid
  • inclusief btw
  • exclusief machinekosten

Garantie

3 maanden

Binnen 3 maanden opnieuw verstopt? Dan komen wij het gratis verhelpen.

Service

Onze dienstverlening

ontstoppen-wc-helmond

WC verstopt

Zit je wc verstopt? Dat is vervelend, hier wil je dan ook graag dezelfde dag nog van af. Wij kunnen vaak dezelfde dag nog bij je langskomen.

loodgieter-helmond-ontstopping

Afvoer verstopt

Afvoer verstopt Helmond

Woon jij in Helmond of omgeving? En heb je te maken met een verstoptte afvoer? Dan helpen wij je graag met het ontstoppen van deze verstopping. Bel Ontstoppen Helmond vandaag nog.

loodgieter-in-helmond-leidingen

Riool inspectie

Riool inspectie Helmond

Wil je een verstopping voor zijn? Dan kun je het riool door ons laten inspecteren. Wij signaleren problemen optijd. Zo voorkomen wij vervelende situaties. Plan vandaag nog je rioolinspectie.

loodgieter-helmond-verstopping

Riool verstopt

Heb je je riool verstopt? Dan lossen wij graag de verstopping voor je op. Hoe hardnekkig dit ook is. Wij maken gebruik van professionele apparatuur. 

Loodgieter Helmond Sanitair

Badkamer

Doucheputje verstopt

Zit je doucheputje verstopt? Dat is niet fijn! Wij helpen je graag om hem weer te ontstoppen. Maak vandaag nog een afspraak met Ontstoppingsdienst Helmond.

Over ons

Over Afvoer Ontstoppen Helmond

Heb jij te maken met een hardnekkige verstopping in je afvoer? Dan helpen wij je daar graag van af.

In Helmond en omgeving is geen enkele verstopping die wij niet aankunnen. Wij hebben voor iedere situatie het juiste materiaal.

Maak daarom een afspraak via 0492 201 736.

Verstopping Helmond

Spoedservice

Voorkom permanente schade aan je huis en bel direct een van onze vakkundige loodgieters!

Riool Helmond

Riool verstopping

Wanneer je ontdekt dat je riool verstopt is dan is het belangrijk om snel te handelen. 

Loodgieter Helmond Ontstopping

Schade beperken

Voorkom ergere schade schakel direct een spoedloodgieter in!

Ervaringen

KLANTEN VERTELLEN

Ontstoppen Helmond heeft ons riool snel ontstopt. Hierbij hebben onze klanten geen overlast gehad. Perfect geregeld Ontstoppen Helmond!

Jumbo Helmond

Bij ons heeft Ontstoppen Helmond goed werk geleverd. Ze hebben het riool vervangen en het werkt weer perfect!

Voetbalvereniging HVV Helmond

We zijn tevreden over de geleverde werkzaamheden en de flexibiliteit die Ontstoppen Helmond heeft getoont. Wij zijn laat op de avond nog geholpen.

Brandweer Kazerne Helmond

Partners

Bewezen kwaliteit

Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap

AFSPRAAK

GRATIS OFFERTE EN
DIRECT AFSPRAAK PLANNEN

24/7 SPOEDSERVICE

M

ONMIDDELLIJK EEN OFFERTE

0492 201 736

De beller is sneller

24/7 spoedservice

Altijd en overal in Helmond

Komt goed garantie

Niet tevreden, geld terug

l

Gratis offerte

Onmiddellijk een offerte

Helmond